Alternativt fiske i busvädret på Lofoten

De senaste två dagarna har vi varit väldigt utsatta för hård vind i kombination med kraftiga snöfall vilket har gjort det omöjligt för oss att nå de områden där skreien för tillfället verkar husera. Detta har öppnat andra dörrar och vi har istället bedrivit pillemete inne i Nappstraumen. På rätt ström har det gett en hel del rödspättor med flera stycken på 1,5 kg. De allra flesta har lyckats lura upp en eller flera plattisar och i skrivande stund är ett gäng ute och doppar grejorna igen. Fredrik Nordwall lyckades även med konststycket att lura upp en gummistövel i storlek 43 på pillemete! Stort grattis säger vi till denna prestationen!

Erik Axner , Lofoten/Nappstraumen

Fredrik med troféstöveln!

Claes med PB på 1,5 kg!

Claes poserar stolt!

Otroligt vackra fiskar! Vilka prickar...

Även guiden lyckas ibland! ;)