Första gästerna har anlänt till Lofoten!

Äntligen är den långa väntan över och campen har öppnat på Lofoten för 2013. Vädret har spökat rejält och svängt från totalt snökaos och hård vind till strålande sol och svag vind flera gånger om dagen.

De första gästerna anlände på onsdag eftermiddag och var inte sena att kasta sig ut i båtarna för att blöta krokarna och testa på det hela lite.

Hittills har vi varit begränsade av vädret så fiske på insidan av Lofoten har varit det enda alternativet!
Trots svårfiskat med spridda skurar av fisk och svårtrugade torskar så har det kommit upp fisk upp till strax under 20 kg och några stycken till mellan 15-18 kg. Dagens toppfisk lurade Tore i Fish-opsgänget på 18,2 kg vilket var nytt personbästa och största fisk i karriären för honom.

Imorgon blir det nya tag och vädret avslöjar att vi troligen kommer ut på yttersidan på förmiddagen.

Erik Axner – Lofoten/Nappstraumen