Sista dagen för gästerna, och fler 30 kilos landade här på Sørøya!!!

Sista dagen blev endast några timmar ute på havet men fisket håller i sig! och 2 st över 30 kilos landades i tisdags. En stor prestation är Carsten Stabell som lyckades fånga 4 st över 30 kg på denna veckan!
Idag är det bytesdag, men Morten Bak och gänget ska vara här en vecka till och tror ni inte dom kommer in med ytterligare en över 30 kg till David Kornfelt sen fick Morten själv en precis under den magiska gränsen!

Fisket är galet. men nu tycks det komma in lite sämre väder igen så nu blir det att vässa krokarna och dubbelkolla knutarna igen. för när det väl lugnar ner sig igen så blir det att börja bända tungt igen!!

Sørøya är platsen där det händer!

Johan Mikkelsen, Eddie Janerup, Bulten

28,5 kg till Bjarne Staal, storfiskaren själv visar hur det går till!!

Skön dubblé på sista dagens fiske!!

Bjarne Staal avslutar veckan med denna fina på ca 24,5 kg