Guider sökes till säsongen 2013!

Vi söker nu fler guider/campvärdar till säsongen 2013!
Är du sugen på en ny utmaning i ditt liv så kan detta vara jobbet för dig. Du skall vara trygg i dig som person, vara stresstålig och ha en förmåga att kunna hantera alla slags människor. Du skall också ha en god båtvana och kunna tänka förnuftigt när det gäller säkerhet. En god erfarenhet av sportfiske och havsfiske i synnerhet krävs också. Vi ser det som en stor fördel om du tidigare varit gäst på någon/några utav våra destinationer. Ordning och reda är en självklarhet och du skall även behärska Svenska och engelska i tal. Viss datorkunskap är också en fördel.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön och olika förmåner. Vi är ett sammansvetsat team bestående av 4 ordinare guider, 1 serviceman och 3 man på kontoret. Vi har också ett antal ”extraguider” som hjälper oss under kortare perioder. Beräknad säsong för de guider vi nu söker är ca. 1/5-15/10 2013. En viss utbildning kommer att ske på plats i Norge utav de ordinarie guiderna.

Välkommen att maila in din ansökan/CV på jimmy@nordic-sea-angling.se
För frågor om tjänsten, kontakta Jimmy på 070-211 23 40
Senaste ansökningsdag 30/11!

Jimmy