Sagan bara fortsätter!! Lofoten

Igår fick jag besök på campen utan våran mekaniker och guide eddie från tromsö. Dom kom hit vid 4 på eftermiddagen så vi kastade oss i båten för att fiska 2 timmar vilket vi gjorde rätt i under dessa 2 timmar landar vi flera flundror upp till ca 15kg fina uppvärmnings flundror.
imorse ringde klockan vid halv 7 det var bara käka gröten och dricka kaffet för att sedan bege sig ut på havet och ganska omgående krokar jag en flundra och känner att det var riktigt fin tyngd i fisken men efter en kort fight visar den sig vid båten och vi kan mäta den till 161cm (lofoten size) efter detta tilltog strömmen och fiskarna slutade hugga sen på efter middagen var det dags för rond 2 och denna gången var det Mats tur som krokade en flundra som direkt blev skogstokig och stack iväg 100m och när vi får upp den till båten ser vi att den är än större och mäter den till 180cm och denna fisken var kan jag lova en av dom tjockaste flundror jag någonsin sett!!!! Förövrigt fick vi några mindre flundror också. Och kan man sammanfatta dom senaste 5 dagarna så kan vi räkna in 8 flundror över 50kg på en båt vilket är bland det bästa någon båt har fått i norge innan!!

/Fredrik Schmiterlöw

161cm flundran

Mats med sitt nya pb som mätte hela 180cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!