Summering för Fiske & Fiskar!

Då skulle jag vilja börja med att tacka sportfiskebutiken Fiske & Fiskar för en fantastisk vecka med trevliga gäster och en otrolig sammanhållning grupperna emellan, som i sin tur ledde till ett otroligt bra fiskeresultat eller vad sägs om följande:

Vi fångade 160 hälleflundror med riktigt många över 120 cm och dom 6 största låg mellan 141-159 cm! Dom största hälleflundrorna fångades huvudsakligen på Scary Jerry och Flatt Matt, två jigg modeller som är väldigt underskattade.

Idag så kom en annan känd sportfiskebutik (Sportfiskegiganten) från Malmö, och snacka om ett laddat gäng! I morgonbitti så beger vi oss ut på första fiskepasset så det kommer en summering i morgon kväll, och då kommer jag även lägga ut lite bilder från både dagens fiske men även från förra veckan.

Ulf ”Oxen”Hugsén

Gött!