Blåst regn och mer blåst… men bättre väder på ingång på Lofoten

Som sagt så har denna veckan gått i vindens och regnets tecken! Men trots att regnet har öst ner och vinden nästan hela tiden legat över kulig styrka så har gästerna kämpat på fisket har absolut inte varit lätt på något vis. Men det har ändå kommit upp endel fina fiskar med topp på 135cm och 125cm. vädret har som sagt ställt till det för att åka på längre turer men under gårdagen när det slutade blåsa lite så stack ett av gängen ut för att testa att fiska lite torsk och fick flera över 10kg. dom lyckades också att få se späckhuggare vilket gör att nästan något gäng varje vecka har fått se späckhuggare vilket är en helt fantastisk naturupplevelse.
Nu till dagens fiske då det för en gångskull blev bra väder och riktigt bra förutsättningar så stack båtarna ut och det dröjde inte länge för ens dom första flundrorna hade landats och för dom båtarna som stannade kvar ute lite längre så drog dom vinstlotten idag då ena båten lyckades tillslut landa en riktigt fin flundra på 154cm vilket också fick bli den största för denna veckan på lofoten

/Fredrik Schmiterlöw

en fin flundra på 125cm! tagen bara ett stenkast från campen