Det galna fisket fortsätter i Havöysund!

Så har vi inlett ännu en ny fiskevecka här i Havöysund. Hälleflundran är verkligen på hugget, och så även våra gäster! Redan efter info mötet for en del båtar ut även fast det blåste hårt. Men, man fiskade i närområdet och fick betalt direkt och bästa båt landade 3 st. häller.

Våran samarbetes partner från Holland, VISREIS, arrangerar en C&R tävling på hälleflundra för sina gäster (19 pers) med ett riktigt fint prisbord, så jakten på Skandinavens marlin är igång! Mer om tävlingen som pågår hela veckan kommer på lördag, men dom kör stenhårt så det kommer säkert en riktigt stor inom snar framtid. Det var faktiskt riktigt nära idag men ett spöbrott gjorde att hälleflundran gick segrande denna gång! En annan grej vi missade att skriva om var att en av de hetaste jiggarna den sista tiden har varit Scary Jerry, en underskattad jigg! Denna jigg levererade även idag, men också Big Bob har visat sig vara grymt bra för hällen!

Vi i guidebåten hade en riktigt bra dag när vi gick efter hälleflundran. På sluten av passet kunde vi räkna in 4 hälleflundror, och två nya PB till Magnus som tog en på 122 cm och hans son Oskar med en på 118 cm. Med detta så vi säger bara en sak, CHECK, CHECK, och nu har vi bara 3 PB kvar som vi har som mål även denna vecka! I morgon väntas det hård vind så vi kommer att få beta av närområdet vilket kan bli hur spännande som helst! Följ med videre.

Ulf ”Oxen”Hugsén/Cristoffer Bergström