2 nya camprekord på Lofoten trots busväder!

Och faktum är att dom båda rekorden kom från samma båt den ena på hälleflundra och den andra på rödspätta!
Mats persson som igentligen är mekaniker på nordic sea angling valde att följa med några fiskepolare i båten idag och med skicklig hand lyckas han att guida upp en flundra på hela 180cm redan efter 5mins fiske och om inte detta vore nog var detta i riktigt hård vind ca 12-14m/s efter en ganska hård och jobbig fight så kunde dom landa flundran som mättes till 180cm och lyckan var total! Kent som fick flundran var nog gladast men tröttast av dom alla men det är bara att lyfta på hatten och gratulera honom till en fantastisk fisk! Efter några snabba fotton så släppte man tillbaka flundran (C&R). Dom hade ytterligare 2 flundror på men som lossnade efter en kort tids fight och efter detta så åkte dom in pga ”riktigt” stark vind.
När vinden väl mojnat på eftermiddagen så stack martin och en till i samma båt för att testa spättafisket som förövrigt är riktigt galet och dom lyckades landa flera spättor med en topp på 2.12kg vilket det också är ett nytt camprekord här på lofoten.
Väderutsättningarna har verkligen inte varit på våran sida än så länge här uppe i norr men trots detta har gästerna lyckats bra så vi får se om några mer rekord ryker imorgon.

/Fredrik Schmiterlöw

180cm och nytt rekord

Martin med sin spätta på 2.12kg