starten på lofoten denna veckan

Starten denna veckan har varit lite små jobbig för våra gäster då det har blåst konstant med ca 8m/s från nord men detta har inte hindrat dom! Redan efter genomgången i onsdags så var dom flesta på väg ut för att både fiska sej och torsk men även flundra många fina fiskar landades torsk upp till dryga 13kg sej på upp till 8kg och flera flundror landades men alla var av mindre format och fick simma tillbaka. Igår så styrde vi båten syd över för att slippa den jobbiga sjön vilket visade sig vara ett bra drag! Vi fick sej på upp till 9kg och flera torskar på över 0kg med en topp på 13kg. nu håller vi bara tummarna för att vinden ska lägga sig så att vi kan komma ut på lite långturer och bända riktigt stora fiskar

/Fredrik Schmiterlöw

mycket småsej som visade sig locka till stor torsk!