Summering av förra veckan i Havöysund!

Så var ännu en vecka gången och även denna vecka hade vi många fina toppfiskar med flera över 150cm men även en hel del fina torskar upp till 17kg, Havskatt runt 6kg och Rödspätta upp till 2 Kg trots att det inte lades så mycket tid på spättefiske.
Så hur gick då den sista dagens landskamp? Danskarna hade nog på känn att vi skulle gå ut hårt den sista dagen så de gjorde allt för att få oss ur balans! För när vi kom ner till båten så var det shadjiggar på var enda krok och huggkrok men som om inte det räckte hade de även klistrat fast några på shaddar på ratten med. Men det värsta var nog ändå alla gröna oliver de spridit över allt i båten! Hmmmmmmmmmmmmmm, snacka om att detta tände oss och vi satte minst sagt Nikolaj Hjort och C/O på plats då vi tog de med 4-0 med topp fisk på 145cm!
Så slut summering den gångna veckan måste ändå bli godkänt fiske men absolut högsta betyg på stämningen på campen med en massa hyss och rackartyg med glimten i ögat!!!! Vill även tacka Nikolaj Hjort för en otroligt trevlig vecka och glädjer mig redan till nästa gång vi skall guida tillsamman.

Ulf ”Oxen”Hugsén/Kristoffer

Nöjd Gäst efter att bänt fina torskar!

Trots bra avslutning blev det ändå total seger till Danskarna!