Då var det dags igen!

Ja då var det dags igen för ett nytt camprekord här på lofoten. Denna gången var det sejrekordet som skulle slås så nu ligger det på 14kg och i samma uppvev fick samma fångstman en till sej på 9kg snacka om galet fiske… men det är nog bara en tidsfråga innan det slås igen för vi får nästan alltid stor sej när vi är ute och fiskar torsk och om någon skulle testa att satsa efter sej ja då kan man bara tänka sig hur galet det kan vara. Annars har gästerna börjat denna veckan att fiska torsk och spätta och största torsken än så länge ligger runt 16kg och största spättan på 1.55kg. förövrigt så har makrill fisket fortsatt att vara riktigt bra varje dag nere vid bryggan vi kan också se att endel lax är inne och jagar tobisen mellan båtarna men än så länge har dom struntat i våra drag men om någon kanske tar med sitt flugspö upp så kanske dom vill bita!!

Fredrik Schmiterlöw

sköna spöböj!

fin sej på 12.5kg.