Nytt camprekord!

Här på Nappstraumen har det varit bra väder dom senaste 2 dagarna så gängen här på campen har testat lyckan efter torsk med bra framgång med många torskar över 10kg med en topp på 18kg denna veckan. Flundrafisket har varit lite segare denna veckan men då har vi inte heller lagt så mycket tid på just flundra! Men det har kommit upp flera flundror med en topp på 133cm.
Igår stack Jag själv, mats och nicklas ut för att testa pillemeta efter spätta och man kan säga att det gick riktigt bra. Under loppet av 2 timmar har vi landat över 50 rödspättor med en topp på 2kg (vilket är nytt camprekord) vi lyckades även landa ett flertal mellan 1.5-2kg så snacka om att det finns potential för riktigt stora spättor om man vill lägga lite tid på det och detta fisket kan bedrivas nära campen om man vill!

Fredrik Schmiterlöw

ja det är riktigt kul med lite spätta i båten!