F. F.. villket fiske vi har!

Så då var denna fiskedag tillända och vilken dag sedan! Stålande sol och knappt någon vind att prata om. Det verkar som om det inte bara är mängder med torsk utan även mycket med hälleflundra med. Det fångades 4 hälleflundror idag fast det inte var någon som gick inriktat efter dom, en av våra gäster från Fredriksdals fiskeklubb lyckades med en otroligt fin dubble då hälleflundra på 10 kg hög på Svenskepilken samtidigt som en 10 kg torsk högg på upphängaren! Men det slutar inte där för samtidigt som han drillar sin dubble smäller det på nästa spö i båten och ytligare en ytligare en hälle kommer upp, även den runt 10kg. Uffe Kliest gång hade även denna dag sjukt bra fiske och dagens amn i detta gäng var Jesper Dyberg med sitt nya PB på 27,5 kg så vi på NSA gratulerar .Eddie som guidar Hans hade ett riktigt bra fiske med mängder med torsk för att avsluta med att meta spätta med topp på 2,1 kg. Jag kommer att skriva ett speciellt reportage om Hans och hunden Rasmus på måndag. Varför skriva ett helt reportage om en enskild gäst är det säkert många som undrar? På måndag så kommer ni förstå varför!!

Ulf ”Oxen”Hugsén