Dagens fiske!

Så då har mörkret börjat falla över Söröya och dagens fiske är över, dom flesta delade upp dagen i 2 fiskepass på förmiddagen så var det många med ömma ryggar som stod och fileade i solen och bara njöt! Efter någon timmes vila så var det dags igen och tro mig dom var ritigt slitna efter att pumpat fisk hela dagen när dom kom iland. Det kom en del 20+ torskar med topp på 26 kg som fånades av Ulf Kleist gäng, i och med att de bedriver mycket C&R så vägs inte alla torskar utan det var möjligt att dom tagit fler över 20 om man vägt alla men dom tycker det är vitigare att göra en snabb C&R för att minska risken att fisken blir skadad i onödan! I morgon väntas det lite vind men våra gäster värkar tycka det är skönt med lite vila för att ge järnet igen på Lördag!

Ulf ”Oxen”Hugsén/ Mats ”mek”och Eddie ”FB”Janerup

Hmmm detta var tungt!

Yes!