Säkerhet kan man inte ha för mycket av!

Nu har vi ingått ett samarbete med sjöräddningen, detta innebär att sjöräddningen har fått våra inloggnings uppgifter till traker systemet så att de kan se exakt var våra båtar är någonstans! Vi har även fått deras direkt nummer till deras sjöräddnings båtar på respektive destination. Vad innebär detta då? Jo om något skulle hända en båt så kan vi ringa direkt till sjöräddningen säga vilket båtnummer som saknas, dom i sin tur logar in på vårt traker system samtidigt som dom lämnar kajen och på detta vis spar vi minuter! Summan av detta kan vara skillnaden mellan liv och död. Peppar peppar ta i trä, måtte vi aldrig behöva praktisera detta men det kan vara en trygghet för våra gäster att veta! Rapport om fisket kommer senare i kväll!!!

Ulf ”Oxen”Hugsén