Strålande inledning idag på testfisket!, uppdaterad kl 13.00

Vi är nu inne och äter middag och kan summera ihop en mycket bra inledning på dagen. 2 minuters båtfärd från campen finns ett otroligt bra fiske efter hälleflundra. De 3 största i vår båt mätte 138 cm, 123 cm och 120 cm. Danskbåten har fångat flundra upp till 136 cm i dag. Alla flundrorna utom 1 mindre simmar fortfarande vidare.
Lite mat och vila sedan kör vi ett eftermiddagspass också!

Från Söröya trillade det in lite rapporter om gårdagens fiske. Man fick fiska ganska landnära pga. den ganska kraftiga ostvinden, men fisket efter stortorsk var fortsatt väldigt bra. Minst en torsk över 20 kg fångades och många över 15 kg. 1 mindre hälleflundra fick också syna dagens ljus. Tyvärr tappade ett av båtlagen en mycket stor flundra…

Jimmy