Summering dag 1

Det mindre ”danskgänget” på 5 personer med Filip Faurholm i spetsen fick en fantastisk inledning idag. Första ”bulan” man hittade var smockfull med stor fisk och det drogs massor av fisk över 10 kg och även några över 20 kg på morgonen. Fisket från förmiddagen och senare blev dock ganska mycket trögare, men det landades en del fina fiskar ändå. Deras största torsk fångades av Torben Christensen och vägde hela 24,8 kg. Denna fångades på en gul ”Red ed” (yellow ed kanske?).
Det stora ”danskgänget” från Jan´s Lystfiskershop i Köpenhamn missade den största huggsexan, men det kom ändå upp en hel del fina fiskar. Största torsken i detta gäng vägde hela 28 kg och fångades av Lars Christensen. Ytterligare några torskar över 20 kg fångades av detta gäng.
”Svenskgänget” som är i klar minoritet drog också massor av fisk, men de riktigt stora höll sig undan från dem..
Tidigare har det varit eftermiddags/kvällsfiske som gällt, men idag var det morgonfiske…
Vinden var ganska frisk från syd idag, men imorgon utlovas måttligare vindar.
Får hoppas att meterologerna har rätt!

Jimmy