Nyheter på båtfronten 2011!

Till vår Havöysundsdestination är det beställt en ny guidebåt samt 2 st nya ”vanliga” Arronetbåtar till säsongen börjar. Guidebåten är en Arronet 27 SP, 8,30×2,70 m och utrustad med 2 st Honda 150 hkr utombordsmotorer samt den allra bästa elektroniken från Lowrance och Garmin. På våra ”gamla” Arronetbåtar kommer vi att svetsa på fler spöhållare, så att antalet blir ungefär detsamma som på de nyare modellerna.

På var destination finns alltid en Silver Eaglebåt som reserv om något skulle hända med någon båt, men vi har även beställt ytterligare en Arronetbåt som levereras under Maj månad. Denna båt kommer också att fungera som reservbåt. Blir det ett större problem på en båt eller motor som tar längre tid att åtgärda så kommer vi att sätta in denna Arronetbåt så fort som möjligt på destinationen.

Alla båtarna kommer också att utrustas med en ”Lip-grip” för skonsam landning av fiskar. Nya måttband kommer också att placeras i båtarna samt en lång kroklossare. Vi har också beställt nya hälleflundratailar till de nya båtarna. De har gjort en del förändringar på dessa som skall testas innan vi ev. beställer denna nya modell till övriga båtar.

Ett serviceavtal är gjort med XL-Marin som kommer upp en vecka i månaden för att sköta service och löpande underhåll på motorer och båtar. Under Maj och Juni månad kommer vi även att ha en ”fast” person på plats som sköter underhållet och som kan rycka in snabbt vid ev. problem. Så småningom kommer vi att ha en fast anställd som sköter om allt som har med båtar och motorer att göra.

Vid Tromsödestinationen utökar vi också med 2 st Arronetbåtar till denna säsong. Dessa levereras i mitten på Maj månad.

Nordic Sea Angling fortsätter alltså sin satsning för att du som kund skall få den absolut högsta kvalitet på båtar och utrustning, samt kunna känna dig trygg på havet!

Välkomna till nordnorge 2011!

Jimmy