Grymt fiske på Söröya!

Det var en bra start för gästerna på Söröya som inledde fisket igår. Tony Öhgren på guidebåten drog 2 flundror på 2 släpp på Runningen under morgonen. Dessa vägde 16,7 kg + 18,1 kg! Från guidebåten rapporterar vår guide Daniel också om ett mycket bra torskfiske med bjässar upp till 22,7 kg!
Från övriga båtar rapporterades det också om en hel del hälleflundror och mycket stortorsk!
Många gäster var lite morgontrötta idag, men Daniel och gästerna i guidebåten var lite piggare och bestämde sig för att prova några nya platser på norrsidan Söröya. Här fångade ”flundrakungen” Tony Öhgren omedelbart på en flundra runt 25 kg! Man har också fått en hel del fin torsk på denna ”nya” plats…
Även vid Havöysund så var det ganska bra fiske igår med rapporterade flundror upp till 127 cm samt en hel del torsk.
Från Tromsö så har vi ingen rapport om fisket, men det skall varit ganska blåsigt där i går.

Jimmy