Bra avslutning på Söröya och bra inledning vid Havöysund!

Vid Söröya i dag hade man ett riktigt bra avslutning. Det var således sista dagen för denna veckas gäng och en hel del personbästa slogs.
Värst kanske Patrik Möller med en torsk på hela 31,3 kg!!!
Välkommen till 30-klubben Patrik!
I övrigt så fångades det torskar på 25,0 kg, 22,5 kg samt en mängd mellan 15-20 kg.
Claes Wahlqvist drog dagens största flundra på runt 40 kg och Claes och hans fiskekamrat Krister provade sedan fiske efter kungsfisk med lyckat resultat där dom största fiskarna låg mellan 4-5 kg.
I skrivande stund så är det fortfarande båtar ute så det har säkert fångats ännu fler storfiskar från ett just nu helt vindstilla hav….
Vid Havöysund så anlände det ett nytt gäng i går kväll och under dagen så har det fångats en hel del stora hälleflundror med dom största till Scott mc Manus 32,6 kg och Christer Hedborg som drog en 50 pannors. En väldigt kul grej med Christer flundra var när man fightada denna fisk på ca. 10 m djup kunde se ytterligare en flundra i samma storlek cirkulera runt den fisk man fightade….
Från Tromsö rapporterar Jesper om en bra avslutning dom 2 sista dagarna med flundror på 160 cm + 155 cm samt 2 ”mindre” på 15-20 kg.
Det känns som man börjar tappa greppet om alla storfiskrapporter……
Jag själv åker i väg till Norge i morgon bitti på ”semester” och är tillbaka på kontoret den 20/7. Vid Brådskande ärenden går det bra att nå mig på mobilen annars ser jag gärna att ni skickar mail. Jag svarar då så fort jag får tillfälle.

Jimmy