Flere kämpe RØDSPÆTTER!

Flere kämpe RØDSPÆTTER!
Vores guide Jakob Lindberg melder om forrykt rødspättefiskeri i dag. Nästen alle har väret ude i närområdet og fiske rødspätter – og ikke uden grund! Efter de første sats med en del gode fisk er det bare blevet bedre og bedre, efterhånden som gästerne har fået taget på det. Topfisken er nu på ikke mindre end 3,9 kg fordelt på 70 cm og der er landet (og genudsat) rigtig mange over 2 kg. Gästerne har väret flinke til at nøjes med et par ”madfisk” og så ellers genudsätte størstedelen – blandt andet den på 3,9 kg
Det er faktisk ikke så let at fange rødspätter – alle kan fange et par stykker, men der er altid nogle som skiller sig ud ved at fange ca. 10 gange så mangesom dem der ikke har føling med fiskeriet!
En hel del af vores kunder, som har fanget masser af gigantfisk og eksotiske arter i mange lande tänder på dette mere ydmyge men alligevel udfordrende fiskeri. Faktisk er mange af kunderne i denne uge meget tändt på rødpätter, og denne dag glemmer de aldrig!

Hans