Smakstart i Tromsö!

I år kommer vi också att köra igång med en 3:e destination i närheten utav Tromsö. Beräknad uppstart är Juni månad. Mer information om detta kommer i nästa vecka. Per Jonasson är redan på plats och kan redan nu erbjuda guidat fiske efter framför allt hälleflundra.
I dag var Per och hans kompis Stefan ute för att reka lite inför gästerna från NRK som anländer i morgon kväll. I ett av dom många väderskyddade sund som omger Tromsö så drog man en hälleflundra på 135 cm (30-33 kg) som efter en kort visit i båten åter fick friheten. Flundran högg på endast 13 m djup.
Ni kan följa Pers fiske framöver på Tromsöbloggen här på hemsidan!
På Söröya är det just nu lugnt, då vi inte har några gäster på plats och därför kommer inga fiskerapporter därifrån. Nästa gäng som anländer till Söröya kommer på kvällen den 29 april, och nya rapporter därifrån beräknas alltså komma den 30:e…..

Jimmy