Stadig mange stortorsk i fjorden!

Der fiskes stadig stortorsk fra vores camp på Sørøya. Meldingerne lyder stadig på masser af fisk i fjorden med mega ”buler” på 10-20-30 meters højde bestående af torsk der hugger på både jigs, pirke og ophängere.
Igen i dag landede de tre mand i guidebåden mange målere. 4 målere kom op i et stop – Mads fik en dublé på 2×13 kg på pirk og ophänger og Jakob og Niels landede hver en måler samtidig! Forholdene var vanskelige i dag pga. frisk vind og sø, og for første gang i lang tid var det ikke alle bådene der fik målere på däk – de fik dog godt med fisk. Selv om torskeforekomsterne er enorme og fiskene er hugvillige kan det altså väre en udfordring, at få fat i de store, når forholdene er vanskelige!
Torskene har stået stabilt i fjorden syd for campen (Breivikfjorden), og det er her fiskeriet har foregået de sidste 10 dage. Det har generelt väret for hårdt vejr til at fiske i åbent hav. De foregående 2 dage er der (fortsat)landet rigtig mange over 10 kg og en hel del over 20 kg med de største på 25, 8 + 26 +27 og 28 kg. I morgen skulle vejret blive bedre, så bliver det spändende at se hvad det kan føre til!

Hans Hagerup