Välkomna till Sportfiskemässan!

Nu till helgen med start på fredag så startar sportfiskemässan i Kista. Vi finns på plats som utställare tillsammans med vår leverantör av båtar, Arronet. Här kan ni kika på en av våra nya Arronetbåtar som skall levereras till Havöysund och vi visar även snuttar från den nya filmen ”Dagbok från Söröya”. Denna film kommer att säljas i vår monter på mässan till priset av 199 SEK. I filmen som varar över 2 timmar + bonusmaterial kommer ni bl.a att få se flera riktigt stora hälleflundror och torskar landas!
Filmen innehåller också väldigt mycket humor och många skratt utlovas……
Denna film kan ni också beställa via vår hemsida, skicka ett mail med namn och leveransadress så skickar vi ett exemplar åt dig. Porto tillkommer då på priset.
Ni finner oss i monter E:32 på mässan.
Välkomna till sportfiskemässan 2009!

Jimmy