Kanonväder och nytt världsrekord på gång?, uppdaterad kl. 14.00

Sista tidens fiske har mest präglats av dåligt väder och därmed har fiskeresultatet blivit därefter…..
I dag har det dock slagit om till riktigt sommarväder och väderprognoserna framöver är minst sagt positiva!
Thomas som tillsammans med Charlie är uppe som guidar nu berättar om skapligt fiske med en del storsej och stortorsk i dag samt att man planerar för långtur redan i morgon bitti. Thomas och hans 2 gäster i guidebåten fiskade däremot ganska dåligt under förmiddagen vilket gjorde att man provade fiske efter Kungsfisk i stället. Martin Wijnia som är bosatt i Norge men som är Holländsk medborgare hade som mål att slå det holländska rekordet på 3,75 kg, vilket han gjorde med marginal…….
Första kungsfisken dom fick fångades utav Martin och dom avbröt fisket direkt för att åka in för kontrollvägning. Vågen ute till sjöss pendlar mellan 9-11 kg……..
Fler rapporter följer!

Jimmy