Fortsatt blåsigt…..

Vinden fortsätter att piska på våra gäster uppe på Söröya och man kommer endast ut under kortare stunder. Under förmiddagen i dag så mojnade vinden så pass mycket att man kunde fiska under några timmars tid. Fisken fanns i allafall på plats och man kunde driva flera sjömil med fisk under båten hela tiden!
Största torsken vägde 18,6 kg och den följdes av ytterligare ett antal över 15 kg. Även en mindre hälleflundra runt 6 kg fångades i dag.
Som sagt så är där otroligt mycket fisk runt Söröya fortfarande men vädret har ställt till det för detta gäng som är här uppe nu. Tyvärr ser väderprognoserna inte bra ut för morgondagen som är deras sista fiskedag och det ser ut som man kommer att bli inblåsta i morgon.
Lite senare mot veckan ser däremot vädret ut att bli väldigt bra med vindar från syd/sydost och sol med ökande temperaturer. Nästa gäng anländer inte förrän 29 April så vi får hoppas att det vädret håller i sig ett tag!

Jimmy