Många storfiskar idag!

Många av båtarna ligger fortfarande ute och fiskar så vi vet inte exakt hur många stora fiskar som fångats i dag men det verkar vara en hel del…..
En av båtarna har kommit in med en hälleflundra på 39,9 kg, en annan med en 20 kilos flundra samt en del mindra. Jakob som har varit på Råsa med guidebåten och en annan båt berättar om att fisket till att börja med var väldigt trögt men med strömvändningen så tog det fart och i Jakobs båt så landade man en hel del fina torskar med en på knappt 25 kg som störst där Jakob stod bakom spöet. Han hade lovat sina gäster i guidebåten torsk över 20 kg så han blev lite stressad när det var han själv som drog den stora men strax senare tog en av hans gäster en fin torsk på 22 kg!
En av våra 2 kvinnliga gäster som idag var med på turen till Råsa drog idag en torsk på 18 kg. Michael Hagen, Nikki Brant och Kenn Winther lyckades också natten till idag med att fånga 2 torskar strax under 20 kg på Runningen.
Fler rapporter kommer säkert senare då många av båtarna fortfarande är ute i det fina vädret!

Jimmy