Fortsatt bra testfiske!

Från Tromsö rapporterar Uffe om ett bra fiske under dagen med flera landade hälleflundror upp till 134 cm. Man hade också många ytterligare kontakter och en ”efterföljare” på minst 50 kg….

Vid Havöysund var det riktigt dåligt väder under gårdagen och man var mer eller mindre inblåsta. I dag lugnade vinden ner sig och man drog massor av torsk, men hälleflundrorna lyste med sin frånvaro. Nu ser väderprognoserna betydligt gynnsammare ut och då blir det säkert riktigt bra fiske också!

Vårt eget testfiske då på den nya destinationen?
Under gårdagen så var fisket något trögare, men det fångades ändå torsk upp till 15 kg, 1 liten hälleflundra och rödspätta upp till 1,2 kg samt några kungfiskar runt kilot. I dag så var det underbart väder med stilla hav och strålande sol. I vår båt fångade vi 5 hälleflundror, dock inga stora…
Vi miste också 2 st flundror, varav den ena kan har varit en ganska stor och vi fick också se någon efterföljare.
”Danskbåten” drog 2 flundror upp til 13 kg. Fisket efter rödspätta provades också med gott resultat. Rödspättorna verkar finnas lite överallt på denna plats och största spättan för dagen vägde 1,75 kg.
Vi har nu bestämt oss för att starta upp denna destination till nästa år och mer information om detta kommer ut på hemsidan under nästa vecka!

Jimmy