Nytt testfiske inlett!

Hans är iväg på ett testfiske tillsammans med några vänner på en ny destination vi kommer att presentera inom kort. Man inledde fisket i fredags, men dom 2 första dagarna präglades av en hård ostanvind vilket begränsade fisket en del. Men Hans rapporterade ändå om väldigt mycket fisk i både form av torsk, kolja, havskatt samt någon mindre hälleflundra. I går söndag var det riktigt bra väder och man provade fisket i ett sund efter hälleflundra med väldigt gott resultat. I Hans båt drog man 5 flundror varav Hans själv fångade 3 st med en största på 26,25 kg. Man hade också ytterligare ett tio-tal kontakter och ett antal efterföljare och detta på 4 timmars fiske i detta sund!
Dom prövade också fisket efter stortorsk och fångade en del fina exemplar upp till 17,5 kg. På denna destination finner man ett väldigt varierande fiske med möjligheter till både fjordfiske, fiske i flera strömsatta sund samt fiske på öppet hav. Här finns också mycket bra möjligheter till djuphavsfiske efter stor kungsfisk och fläckig havskatt. Hans kommer att fiska här 3 dagar ytterligare och sedan kommer jag själv att följa med Hans upp igen den 6 juli för en andra testfiskeomgång.

Jimmy