Blåsigt igår, men idag…………

I går var det en frisk vind från väst som gjorde att gästerna fick fiska nära land efter havskatt och rödspätta. En del fina havskatter upp till dryga 5 kg fångades men annars var det inget nämnvärt fiske att tala om. Men idag tisdag så har vinden lagt sig igen och våra gäster har legat längs kanterna utanför fågelberget och kveitesundet och återigen haft ett fantastiskt hälleflundrafiske! Värst idag var Esben Andersen med 168 cm flundra som vägde 63 kg. Det fångades också flundror på 36 kg, 35 kg, 20 kg osv…..

Dagen är ännu inte slut så listan blir väl längre. Väldigt många av hälleflundrorna upp till 10 kg returneras givetvis.
Torskfisket har också varit helt ok och Martin Kaza drog dagens största på 21,35 kg på Reis.

Några båtlag skall i natt gå ut på djuphavsfiske efter stor kungsfisk och det skall bli spännande och se resultatet!
Söröya är hett just nu!

Jimmy

Esben med 63 kg

Esben badar

Martin med 21,35 kg