Rädda torsken!

Som säkert många utav har sett så debatteras det flitigt i medierna angående den vansinniga fiskepolitik som förekommit i Sverige och EU under många år. Nu har det gått så långt att torsken är klart utrotningshotad i dom flesta svenska farvatten med undantag Öresund. Ni som sportfiskat efter torsk runt våra kuster kan inte undgått att för vart år som gått så har torsken minskat i antal och dessutom har medelstorleken dramatiskt sjunkit vilket är ett tecken på att fisken verkligen börjar ta slut.
En namninsamling har startats på internet och jag tycker att det är var och ens skyldighet att skriva under denna så att våra barn och barnbarn också kan få möjligheten att fånga och äta en torsk i framtiden.
Denna namninsamling kommer att skickas till en av våra icke kunniga politiker vid namn Eskil Erlandsson och man får hoppas att dom får upp ögonen på att det inte bara är yrkesfiskarna som äger fisken!
Namninsamlingen finner ni här:
www.namninsamling.com/site/list.asp?id=2431

Jimmy