Fortsatt mycket bra torskfiske!

Min planerade semester har tyvärr blivit uppskjuten några dagar och från torsdag denna vecka och en vecka framåt kommer jag alltså ha bgränsade möjligheter att svara i telefon och på mail. Är tillbaka på kontoret den 20:e sep. Vid brådskande ärenden går det bra att prata in på mobilsvaret så ringer jag upp. Torskfisket på Söröya är mycket hett just nu och det fångas väldigt mycket torsk över 20 kg av dom ganska få resenärer som är där nu. I söndags var det ganska blåsigt och det gjorde då fiskemöjligheterna lite begränsade och största torskarna vägde då bara runt 16 kg. I går måndag så fångades det återigen stora torskar upp till 21 kg och i dag så ligger det någon båt på Reis som redan nu under morgonen har dragit torskar över 20 kg. 3 båtar är också på väg till Råsa och med tanke på vad detta ställe levererat sista tiden så lär det säkert komma upp flera 20+ torskar i dag också! På hälleflundrafronten har det varit lugnare även om några enstaka mindre exemplar har fångats.
Vill du också uppleva septemberfisket på Söröya nästa år – Boka nu!

Jimmy