7 kg:s kungsfisk och fler hälleflundror!, uppdaterad kl. 19.00

Idag provade ett gäng återigen fisket efter kungsfisk på det här ”nya” stället och förutom en mängd 2 kg:s fiskar landade man en på 7,25 kg! När skall norska rekordet på 8,6 kg ryka?
I natt fångades också en hälleflundra på 30,5 kg utav Jukka Mustonen och en del rapporter talar om ett antal flundror runt 10-15 kg.
Denna vecka som nu snart är slut är den klart bästa i Nordic Sea Anglings historia. Det har landats massvis av stor hälleflundra. Hur många över 20 kg har jag ingen aning om, men det är riktigt många! Toppfiskarna denna vecka av hälleflundrorna vägde 52 kg + 92 kg. Många torskar har också passerat 20 kg:s gränsen och den största var på över 28 kg! Nya camprekord på både lubb och gråsej har fångats. Lubb 12,5 kg (tidigare 11,4 kg) och gråsej 13 kg (tidigare 12,7 kg). Det mest fantastiska denna vecka kanske ändå den svit med stora kungsfiskar som var uppe och nosade på det norska rekordet på 8,6 kg. Dom 3 största kungsfiskarna denna veckan vägde 8,5 kg + 8,04 kg samt 7,25 kg! Lägg då till detta en massa havskatter, koljor m.m så har ni ett fiske i absolut världsklass!!!
Ett nytt gäng anländer i morgon kväll och med fortsatta väldigt goda väderprognoser så är det nog mycket fiskefeber hos detta gäng!

Jimmy