Nästan nytt norskt rekord………, bilder på kungsfiskarna!

Denna vecka har det fångats många trofefiskar och dom mest anmärkningsvärda har fångats idag!!!!!

På en position sydväst om Runningen drogs det massor av kungsfiskar och 2 st utav dom översteg 8 kg!!!!

Norska rekordet ligger på 8,6 kg och är fångat från en stor yrkesfiskebåt som var chartrad av ett gäng svenska sportfiskare. Dom fiskade på ett ställe 200 sjömil från kusten. Nåväl, det är inte alltid man behöver gå över ån efter vatten och kungsfiskarna från idag fångades en 20-25 min båtfärd från land på omkring 150 m djup. Största vägde på krönt våg 8,5 kg och fångades av Peter Andersson och den näststörsta vägde 8,04 kg och fångades utav Carl-Åke Johansson som egentligen var ute efter stor torsk och hade agnat med hel sej……..

Ett jättegrattis till båda fångstmännen!

Jimmy

8,04 kg + 8,5 kg