Bilder och fångstrapporter efterlyses!

Vi har nu uppdaterat ”Storfisken” fram till den 21/6, men vi saknar en hel del uppgifter om stora fiskar som skall vara fångade. Detta året har vi tyvärr haft mer problem än vanligt med att få våra gäster att fylla i listorna som skall ligga på respektive boende. Det verkar också råkat försvinna några listor av vår egen hantering uppe i Norge……
Vi vill gärna ha en så komplett storfiskregistering som möjligt och ber er som har varit uppe på Söröya i år och inte kan hitta er storfisk på listorna att anmäla denna till oss. Vet också att det det fångas väldigt mycket fisk som inte vägs och därför då givetvis inte kan anmälas. Detta gäller då ofta torsk mellan 10-20 kg, hälleflundror under 10 kg osv…
Vi har full förståelse för detta och har man dragit ett antal stortorskar så är det givetvis humanare att släppa tillbaka fisken utan vägning.
Så listan kommer aldrig att bli helt komplett men förhoppningsvis får vi med alla dom riktigt stora fiskarna!
Skulle också vara tacksam om ni hade några bra bilder på era storfiskar om ni ville maila dom till oss på info@nordic-sea-angling.se så kommer vi att välja ut en del och publicera på hemsidan under ”Foto”.

Jimmy