Jättetorsk på Råsa!

Christoffers gäng hade ”bara” fått en flundra och den var faktiskt ett par hekto större än Mattias flundra och tyngde ner vågen till 42 kg. I dag var guidebåten och några båtar till uppe på Råsa, men fisket var klart under medel med Söröyamått i tanke. Man provade också en del djupfiske på korallerna utanför Råsa och en del kungsfiskar landades upp till ca. 2 kg. Problemet var att här också fanns en massa sej som hoppade på krokarna innan dom nått botten…..
Det ena gänget som är här för tredje året i rad fick en riktig monstertorsk på kroken i dag! I fredags drog Christoffer Casselblad upp en fin torsk på dryga 25 kg vilket man trodde skulle bli svårslaget inom gänget. I dag var det Lukas Karlstens tur och torsken som fångades på Råsa vägde hela 28,65 kg!
Man stannade också till på vägen in vid Kveitesundet och drog några hälleflundror upp till ca. 10 kg. Det finns fortfarande båtar ute så en ny rapport följer i morgon.
Väderprognoserna ser också lysande ut framöver!

Jimmy