Stor havskatt!

Har lite dåligt begrepp på vad som är fångat ute på Söröya under helgen men det har fångats havskatt runt 10 kg och en del andra fina fiskar. Jag hoppas att få återkomma med mer detaljer om detta sent i morgon kväll eller på tisdag. Har haft lite tekniska problem med bildpubliceringen till nyheterna men hoppas att få rätt på det inom kort. Har i alla fall fått med lite bilder nu från nyheten den 3/6…..
I morgon bär det iväg igen till Söröya och detta blir lite av en testfiskeresa tillsammans med några vänner. Vi kommer att fiska ett par dagar först på Söröya för att sedan testa fisket på en ny destination inte så långt i från Söröya. Efter lite rapporter på förhand bjuder detta ställe på ett mycket bra och varierat fiske och här finns många alternativ till bra skyddat fiske vid blåsväder. Här bör man kunna fiska i stort sett i alla väder och oavsett vindriktning!
Här finns alltså både möjlighet till fiske på öppet hav och mycket varierat fiske inomskärs i vindskyddade områden.
Vi hoppas att kunna få klart med denna destination nu under sommaren och kunna erbjuda er 2 st. alternativ till fiske i nordnorge till 2008! Vi återkommer med mer info om denna plats framöver och även resultatet från vår testfisketur!

Jimmy