Sämre väder avslutningsvis….

Under söndagen blev det sämre väder men gästerna som hade fiskat ganska många timmar under fredagen och lördagen med massor av bataljer med storfiskar tyckte nästan det var skönt med en vilodag. På måndagen var det bra väder igen men fisket var ganska trögt söröyamässigt sett. Största torsken på måndagen var en torsk på 19,5 kg men vi fick kämpa för att fånga dom stora fiskarna bland alla mängder med mindre fisk. Ett tiotal hälleflundror fångades också på måndagen men alla av beskedlig storlek. Har varit fantastiskt mycket med mindre hälleflundror i år vilket bör innebära en bra återväxt för framtiden. Det har också fångats en hel del havskatter, koljor, långor, lubbar, sej och inte minst kungsfisk där det nästan verkar finnas obegränsade mängder! Under tisdagen och fram till idag på onsdagen har det varit mycket vind från väst och det har endast gjorts lite sporadiska försök i viken söder om Sörvaer med lite havskatter, småtorsk och mindre hälleflundror som resultat. Vädret ser lite bättre ut framåt och nästa gäng som anländer i morgon kan säkert få en bra inledning då vädret på fredag ser lovande ut! Alla gäster verkar nöjda och vill boka om för nästa år vilket vi tar som ett gott betyg!
Bokningarna för 2008 har alltså börjat trilla in i ganska rask takt så skynda dig att boka till 2008 innan platserna tar slut!

Jimmy