Hoppande Hälleflundra!!!

I går fick Christer Mårtensson och hans 2 kompisar uppleva en märklig sak! Man låg och fiskade utanför Haaggrunden och Patrik drog på en liten minitorsk runt 1,5 kg när en stor mörk skugga närmade sig efter torsken. Christer ropade på patrik – Hälleflundra-! Patrik gjorde då ett mothugg reflexmässigt innan hälleflundran hade hunnit hugga och upp ur vattnet kommer en stor flundra som landar med ett stort plask innan den åter försvinner ner i djupet……..
Under denna dagen drog man i allafall ytterligare några mindre flundror och Christer och hans två kompisar kunde summera i hop 12 flundror, 2 torskar över 20 kg samt ytterligare ett otal över 10 kg, rödspätta upp till 1,5 kg m.m under denna veckan.
I morgon bär det i väg igen för egen del och jag stannar till den 7/6 för att avlösa Thomas som skall ha en välbehövlig semester.

Jimmy