Johan återigen i badtagen!

Idag låg vi inne och i utkanten på Breiviksfjorden och fiskade i väldigt växlande väder med solsken, hagel och snö om vartannat….. Fisket var ialla fall mycket bra och det var stora mängder med torsk som väntade på våra pilkar och jiggar. Johan Persson från Lund som fick bada 2 gånger i fjol efter vadslagning har återigen ett bad som väntar i hamnbassängen som håller en 4-5 grader….. Efter en blöt första kväll med mycket ”självförtroendevatten” och en stor mun från Johan så var det givetvis vadslagning igen där han skulle bada om han satte nytt pb på torsk som var på 21,1 kg från i fjol. Johans största för dagen vägde 21,9 kg och ett nytt bad är ett faktum som skall ske i morgon kväll. Jag själv lyckades också bända upp en bjässe på hela 25,4 kg som var dagens största. Norrköpingskillarna i den andra båten lyckades också bra och största i deras båt vägde 22,4 kg och den fångades av Mikael Johansson.
En bra dag på havet!

Jimmy