Fisket igång!

Under förmiddagen så var vädret så pass bra att Johan och vår enda gäst på campen drog ut på ett nytt fiskepass. Den norska gästen fick ett bra träningspass under de 3 timmar som det gick att fiska innan vinden kom igen….
Eftersom man visste att det skulle komma ganska kraftig vind, så gick man inte längre ut än till Breigrunn som ligger drygt 2 nm från campen (5 min med båt). Här var det massor av torsk på plats och man landade ganska många exemplar över 10 kg med de största torskarna runt 17-18 kg på den korta tid man var ute. Fisken gick väldigt högt och merparten av torskarna fångades på endast 10-20 meters djup!
De fiskade med den lilla modellen utav ”Big Bob” i blå färg och torskarna var helt tokiga i denna jigg!!
I morgon kommer Uffe att gå ut med vår norska gäst och väderprognoserna ser faktiskt ganska bra ut för morgondagen! Tippar på att årets första 20+ landas i morgon. Mats och Johan kommer säkert också att doppa någon jigg i morgon då man ändå skall ut och testköra en del av båtarna innan de första ”riktiga” gästerna anländer på tisdag kväll i nästa vecka.
Gött att säsongen är igång!!

Jimmy