Storflundror!

Fisket har varit lite ojämt men det har ändå fångats en hel del fina exemplar. Idag fick Louie Plymuth en hälleflundra på hela 30,7 kg ute vid Andottsskallen. En ännu större hälleflundra fångades också idag av några sportfiskare ifrån Tjeckien. Denna vägde strax över 50 kg och fångades drygt 2 nm från hamnen. Igår fångades det havskatter upp till 7,7 kg och dom som provade meta efter kungsfisk drog massvis av denna fisk i storlek 1-1,5 kg. En av yrkesfiskarna hade varit ute på Råsa igår med några sportfiskare och dom hade fångat otroligt mycket stor torsk. Ca. 12-14 st vägde över 20 kg! Ytterliggare en del mindre hälleflundror har också kommit upp samt en del stortorskar. Vår egen fläckig havskatt expedition igår blev ett fiasko om man inte tycker det är kul att veva upp 100-tals lubbar…….

Jimmy