Helgens fiske

Det nya gänget som kom upp började med att åka till Storskalltaren i fredags. Det har varit fantastiskt väder och riktig sommar uppe på Söröya sista dagarna. Havet har legat helt bleke och fisket började bra. Det fångades 7 hälleflundror i fredags, tyvärr inga stora. Största vägde omkring 10 kg och fångades av Pär Lundberg. Det togs en hel del fin torsk också och dom 3 största vägde 23 kg + 21 kg + 20 kg. Det fanns också fin gråsej där och några vägde runt 10 kg. Under lördagen var fisket hyfsat med torsk upp till ca. 20 kg på grunden nära land. Under söndagen var det trögare men en del fina torskar upp till 17-18 kg fångades. Detta gäng som är däruppe nu, är dom sista som åker med paketresorna för detta år. Är du/ni intresserade av att ta er upp på egen hand i September så kontakta oss på Nordic Sea Angling. Vi kan då även lämna reseförslag till er om ni vill ta er upp med flyg. Fisket under September brukar vara mycket bra och vädret brukar vara stabilt.

Jimmy