Det tar sig……

Idag var endast 2 man ute med storbåten då øvriga førdelade sig på småbåtarna. Thomas och Esben som fiskade från storbåten fick en hel del fisk men endast en øversteg 10 kg. Småbåtarna låg inne i Breiviksfjorden och det kom upp en hel del torsk men inte så många stora. Toppfisken idag var iallafall en mycket fin fisk som vägde 25,5 kg och den fångades av Troels Bihl som satte personbästa. Den näst størsta fisken vägde 17,15 kg och fångades av Stefan Rosenstrøm. Ytterliggare några fiskar øver 10 kg fångades från småbåtarna. Det børjar bli bättre før var dag så vi hoppas på en bra avslutning på dom sista 3 dagarna som detta gänget har kvar. Vädret är strålande med en klarblå himmel och ett hav som ligger bleke. Prognoserna ser mycket bra ut framåt också. När vi kørde førbi ”fågelberget” idag kunde vi räkna in inte mindre än 11 havsørnar samtidigt.

J