Stor skrei på Söröya!

Den sista tiden har det varit väldigt mycket stor torsk bland fångsterna uppe på Söröya. Fick lite bilder igår lördag från Tor Andreasson som hade kameran med sig när Örjan på fiskebåten Haldis kom in. Den största av torskarna vägde 34 kg. Ska försöka att få lagt ut lite bilder inom det närmaste. Vädret dom 2-3 sista veckorna har varit mycket bra med svaga vindar i stort sett varenda dag och temperaturer kring 0 strecket. Tyvärr ser det ut att börja blåsa upp igen och för gänget med bl.a Christian Bergqvist och Björn ”Carlo” Karlsson som skall upp där på måndag så ser väderförhållandena i början på nästa vecka inte bra ut. Vädret svänger mycket däruppe och vi får hålla tummarna på att vädret ändrar sig för dom. Våra resor börjar den 23/3 och jag och Thomas Nilsson på turfiskebåten Vandia åker upp ett par dagar tidigare.

Jimmy