Reseprogram för 2007?

Skall inom det närmaste planera för Nordic Sea Anglings reseprogram för 2007. Skulle gärna vilja ha lite synpunkter från er innan programmet fastställs. Har själv haft lite funderingar på att ordna någon bussresa för er som ev. tycket det är obehagligt att sitta på ett flygplan eller vill ha med sig väldigt mycket fiskeutrustning till Söröya. Har också funderingar på någon 10 dagars resa. Om intresse finns så tänkte vi också köra en kombinerad veckotur med öringfiske/havsfiske. Det går då ut på att halva gänget av dom som bokat fiskar med storbåt och skeppare ena dagen medan andra gänget går på tur med guide upp till dom otaliga öring och rödingvatten som finns på Söröya och dagen efter så skiftar man. Kommer också med all sannolikhet att arrangera en artfisketävling under 2007. Men som sagt, så tar vi gärna emot era synpunkter och förslag innan programmet fastställs. Kom gärna med helt nya förslag också, detta för att kunna tillmötesgå era önskningar om en så lyckad fiskesemester som möjligt. Maila på info@nordic-sea-angling.se eller så skriv era önskemål i gästboken!

Jimmy