Fiskemålsättning för 2006!

Är övertygad att så gott som alla av er har en målsättning med fisket för sin stundande Söröyaresa 2006! Det är ju inte alltid man uppnår det man har satt upp som mål men det är ju tjusningen med fisket! Hade varit jättekul om en del av er hade delat med er av era förväntningar och mål inför ert stundande Söröyafiske. Skriv gärna om detta i gästboken. Är säker på att vi tillsammans kommer att göra många anmärkningsvärda fångster under 2006. Har väl själv lite olika målsättningar som jag kan delge er. Jag vill utveckla fisket däruppe med nya fångsttekniker och testa av nya fiskeområden som jag på hemmaplan suttit och plockat ut. Tanken är att vi ska prova trolling efter hälleflundra men också Lax som det bevisligen finns gott om på sina ställen i utkanten av Breiviksfjorden. Vi ska också prova spinnfisket efter hälleflundra med haspelutrustning. Det kommer att finnas 6 st uppsättningar för detta fisket på plats uppe på Söröya och kommer att ingå i uthyrningsutrustningen. Här kan man då kombinera olika utrustningar utan att det kostar något extra. Vi kommer att försöka lägga lite mer tid på djupvattensfiske. På nordsidan och nordöstra sidan är det många fiskeplatser som väntar på att bli upptäckta! Min personliga förhoppning är att fånga en fläckig havskatt, en kungsfisk över 3 kg och slå mitt personbästa på hälleflundra som är på otroliga 3 kg? Har fångat ett 15-tal uppe på Söröya genom åren men av någon konstig anledning så dras dom små till mig? Vi hade en medelvikt i år på 11 kg och jag vet att det har fångats många andra stora hälleflundror på Söröya i år och under tidigare år. Detta var iallafall första året som jag fick känna på hälleflundra av lite större kaliber som tyvärr slutade med avsliten tafs…… Skriv gärna i gästboken om era mål/förväntningar för er Söröyaresa!

Jimmy