Nordic Sea Angling Kveite Cup 2006

Information om Hälleflundratävlingen är nu utlagd, finns under den röda ikonen längst upp på höger sida här på startsidan. Vi hoppas att fler av er hälleflundrafantaster är intresserade av att komma upp och utmana oss på kveitefiske på Söröya! I dagsläget är vi 26 st och 7 båtar från ”paketresenärerna” och 3 st trailerekipage med ytterliggare 10 man. Det finns eventuellt möjlighet att chartra några yrkesfiskebåtar om intresse finns för detta. Kontakta gärna mig om ni har några frågor eller vill anmäla er till denna unika tävling. Jörgen Larsson från tidningen Fiskefeber kommer att finnas på plats och göra ett reportage om denna tävling. Ni som är intresserade av att traila upp era båtar kontakta oss på Nordic Sea Angling för boende. Det finns begränsat antal boendeplatser i Sörvaer så först till kvarn……
Välkomna!

Jimmy