Glad midsommar!

Vill önska er alla en riktigt trevlig midsommar!
Fisket på söröya har varit fortsatt bra med en del torskar mellan 15-20 kg. Har inte fått några exakta vikter på senaste dagarnas fiske. När det gäller stor torsk så hade undertecknad ledningen i ABU:s och Fiskejournalen tävling Recordfisken med sina 33,65 kg ifrån förra sommaren. Tävlingsåret sträcker sig från 1/7-30/6 och priset för största torsken är en ambassadeur förgylld med 24 k guld. Dessa hämtas hos ABU i svängsta under festliga former med bl.a fiske i mörrumsån. Undertecknad hade väl hoppats att åka till mörrum och fiska tills han läste Fiskejournalens nya nummer idag. Det hade fångats en torsk på hela 36 kg och 146 cm lång i början på april utav Norske Renè Eriksen. Var var denna gigantiska torsk fångad? Jo självklart i storfiskens rike Söröya…..
Jag lyfter på hatten för Renè och lovar att komma igen tills nästa år….

Jimmy